Hopp til innhold

Er du sulten på nye utfordringer? Vil du være med å bygge opp vår avdeling i Bodø? Da er det kanskje deg vi leter etter som vår nye avdelingsleder.

Ledig stilling
Er du sulten på nye utfordringer? Vil du være med å bygge opp vår avdeling i Bodø? Da er det kanskje deg vi leter etter som vår nye avdelingsleder.

Har du lyst på nye utfordringer? Vi kan tilby en spennende jobb med faglig utvikling i et uformelt og inspirerende arbeidsmiljø. Er du glad i mennesker, har god forståelse for økonomi, samt behersker IT verktøy, så er dette jobben for deg.

 

Vi søker deg som har evnen til å skape og etablere forretning ut fra eksisterende avtaler, samt bygge videre på disse. Du må være god til å rekruttere og motivere nye medarbeidere. Den rette søkeren på stillingen som avdelingsleder i Bodø vil få en sentral rolle i RECO framover.

 

Vi i Reco Bygg og Skadeteknikk er opptatt av å skape lønnsomhet. Du bør være litt kremmer, og ha vilje til å lykkes. I oppstarten må du være villig til å jobbe praktisk ute på oppdrag, samtidig som du bygger avdelingen opp sakte, men sikkert.

Ønsker du å bruke din bakgrunn på en spennende og annerledes måte? I så fall er vi i Reco Bygg og Skadeteknikk veldig interessert i å høre fra deg!

Som avdelingsleder i RECO Bygg og Skadeteknikk blir du en del av et engasjert fagmiljø som gir deg spennende muligheter innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging.

På bakgrunn av økt oppdragsmengde søker vi deg som har erfaring som tømrer / takst eller byggmester og evner å jobbe selvstendig. Du er løsningsorientert, utadvendt og vet å sette kunden i sentrum. Vi liker punktlighet og fokus på kvalitet.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i et godt og uformelt arbeidsmiljø.

Vi ønsker at du som søker:

· Har fagbrev/svennebrev i tømrerfaget

· Er flink til å motivere og inspirere dine medarbeidere

· Har god økonomiforståelse

· Har god norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne

· Er opptatt av å yte en høy grad av service og kundebehandling

· Håndterer IT systemer for kommunikasjon og rapportering

· Førerkort klasse B

Arbeidsoppgavene vil blant annet handle om:

· Økonomistyring og rapportering

· Prosjekt- og arbeidsledelse

· Kontraktforståelse

· Befaringer og kartlegging

· Rapportering og kalkulering

· Kundebehandling

Vi kan tilby deg:

· Hyggelig kollegaer og et trivelig arbeidsmiljø

· Allsidige og interessante arbeidsoppgaver

· Spennende muligheter til å påvirke og utvikle egen arbeidsplass

Alle spørsmål vedrørende stillingen rettes til Knut Overgaard, e-post: ko@reco-skadeteknikk.no, Tel: 474 83 320.

Merk søknaden "Avdelingsleder" og send den til ko@reco-skadeteknikk.no.

Søknadsfrist: SNAREST

Om arbeidsgiveren

Reco Bygg og Skadeteknikk AS er en landsdekkende skadesanering og håndverksbedrift i spennende utvikling med over 250 ansatte. Reco Bygg og Skadeteknikk AS er en veldrevet, 100% norskeid bedrift med lang erfaring innen bygg og skadesaneringsfagene. Vi er en landsdekkende organisasjon med lokal tilknytning. Vårt kundeløfte er "Alltid ett skritt foran". Vi er ikke størst, men ønsker å være best. Våre kunder er både forsikringsselskaper, kommunal og offentlig sektor, samt private eiendomsbesittere. Arbeidsdagene hos oss er meningsfulle, krevende og utfordrende. Hos oss er alle like mye verdt, vi skal opptre med verdighet og respekt overfor alle.

Søknad merkes

Avdelingsleder BodøShare on Facebook