Hopp til innhold

Hedmark og Oppland

Ledig stilling


Reco Bygg og Skadeteknikk AS er landsdekkende og utfører skadesanering og håndverk hovedsakelig etter brann og vannskader.

Vi er i sterk vekst og søker etter flere medarbeidere på våre avdelinger i Hedmark og Oppland

Prosjektleder håndverk
Prosjektleder med erfaring fra renovering etter skader.
Kontakt med oppdragsgivere og kunder, inneha fagbrev, trygg på kalkulering og oppfølging av prosjekter samt god økonomiforståelse er en forutsetning for stillingen.

Håndverker
Tilbakeføring etter skader, Fagbrev eller relevant erfaring fra renovering, god orden, punktlighet, kvalitet og løsningsorientert person vil få en utfordrende og variert hverdag.

Prosjektleder skadesanering
Prosjektleder for alle skadetyper, organisere løpende oppdrag både egne og andres. Er du trygg på kalkulering og oppfølging av prosjekter samt har god økonomiforståelse er dette en utfordrende men også interessant stilling.

Fukttekniker
Erfaring fra kartlegging av skadeomfang, orden, punktlighet, kalkulasjon, montering og kontroll av tørkeprosesser, oppfølging av egne prosjekter og kontakt med oppdragsgivere.

For stillingene kreves gode norsk kunnskaper både muntlig og skriftlig. Vi bruker in4mo, Meps, ICC og Visma. Hos oss vil du oppleve en svært spennende, varierende og utfordrende hverdag i et solid selskap i vekst. Du får jobbe sammen med engasjerte kollegaer i et hyggelig og tverrfaglig arbeidsmiljø. Det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Er du i målgruppen og ønsker nye utfordringer kontakt:
Morten Hansen, tlf.: 911 14 721 e-post: mh@reco-skadeteknikk.no  
Søknadsfrist: LøpendeShare on Facebook