Hopp til innhold

Om oss

Reco Skadeteknikk AS ble etablert i 2003 av medarbeidere som allerede da hadde over 20 års solid erfaring innen skadesanering.

Reco Skadeteknikk AS startet opp i Oslo – Akershus og deler av Buskerud. Bedriften har deretter utviklet seg til å dekke mer enn 85 % av markedet. Bedriften er nå representert med flere avdelinger i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Østfold, Aust,- og Vest Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland og Troms.

Bedriften har i tillegg til å være Skadesaneringsbedrift utviklet seg til og bli en solid håndverkerbedrift. Som følge av dette foretok vi et lite navneskifte i 2016, tilføyingen av ordet «Bygg» gir oss mer tilhørlighet til håndverk. Selskapsnavnet fra 2016 er: Reco Bygg og Skadeteknikk AS.

Reco Bygg og Skadeteknikk AS har ingen postkassekontorer eller hjemmeadressekontorer knyttet til ansatte. Alle våre lokasjoner er knyttet til reelle næringseiendommer med konkrete leieavtaler.

Vi har fra oppstart hatt et langsiktig mål og er i dag nærmest å regne som landsdekkende i ett og samme 100 % Norsk eiet selskap. For å oppnå enda bedre markedsdekning planlegger vi etablering i tilknytning til eksisterende avdelinger for å dekke større geografiske områder samt i Telemark og innlandet Østafjelds i takt med markedssituasjonen fremover.

Våre kunder er i hovedsak forsikringsselskaper, eiendomsselskaper og kommuner.

ETISKE RETNINGSLINJER
MILJØ-POLITIKK
SAMFUNNSANSVAR
PERSONVERN - GDPR
PERSONVERN - VEDLEGG 1 - IT

Share on Facebook